Ed van Niele lijsten in Amsterdam

KUNST: GICLÉE'S, ALLEEN HET ORIGINEEL IS MISSCHIEN MOOIER

Ed van Niele Lijsten, exclusief dealerschap van Art Rivisited

Wij verkopen onze kunst producten wereldwijd via een uitgebreid netwerk van agenten, distributeurs en dealers zoals Ed van Niele Lijsten uit Amstelveen. Onze giclée dealers zijn lijstenmakers; vakmensen waar u terecht kunt voor een deskundig inlijstadvies. Zij bieden kwaliteit, service en een ruim assortiment aan lijsten. En kunnen u alles vertellen over de Giclée reproducties, glassoorten, lijsten en passe-partouts. Zij helpen u graag de juiste keuze te maken.
De Giclée dealers verkopen ook vaak onze kunstkaarten, kunstboeken en kunstkalenders.
75 jaar kleurecht met certificaat
Art Revisited maakt giclée’s in een beperkte oplage, op canvas, fine art paper of watercolour paper. Door het gebruik van echte pigmenten behoudt de giclée zijn kleur onder gemiddelde omstandigheden maar liefst 75 jaar. Iedere Art Revisited Giclée wordt geleverd met een gesigneerd certificaat van echtheid.
De kunst van het reproduceren
    
Kunstenaars zijn altijd op zoek geweest naar manieren om hun werk te reproduceren, om daarmee een groter publiek te bereiken. Rembrandt deed dat bijvoorbeeld door middel van zijn etsen. Art Revisited, uitgeverij van kunstproducten, doet het door middel van een geavanceerde reproductietechniek. Hierbij voegen we tientallen foto-opnames van een kunstwerk samen tot één digitaal bestand. Een bestand dat de basis vormt van al onze kunstproducten. Variërend van giclée’s, hoogwaardige reproducties op fine art papier of canvas, tot kunstboeken, kunstkalenders en kunstkaarten.
 
Wij werken daarbij samen met een selecte groep kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Onder wie bekende namen zoals Henk Helmantel en Marius van Dokkum. We richten ons met name op hedendaags realisme. Oorspronkelijk een 19-de eeuwse kunststroming die ernaar streefde de maatschappelijke werkelijkheid weer te geven. Maar tegenwoordig een aanduiding voor figuratieve kunst die de werkelijkheid op een herkenbare wijze weergeeft. Of simpel gezegd: je ziet wat het voorstelt. Iets wat overigens niet leidt tot eenvormigheid. Want onze kunstenaars hebben allemaal hun eigen, originele visie op de werkelijkheid.